Resultater terrengkarusellen / KM 27. april

Postet av Friidrett den 28. Apr 2021

God deltakelse under terrengkarusellen på Hornnes med innlagt KM for 11-19 år


Resultater_terrengkarusellen_Hornnes_27042021.pdf

Det var litt hustrige forhold på Hornnes denne kvelden. Med god avstand mellom deltakerne i påmeldingskøen var denne nærmere 100m på sitt lengste. Men da man først kom i gang var det god stemning og flotte resultater som varmet.

KM-gullmedaljene fordelte seg på 6 klubber under mesterskapet. Otra IL tok 8 medaljer hvorav 5 gull. Gullmedaljevinnerne var følgende: Nora Eriksen(12), Tine Birkeland (13), Mina Haugen Tjølsen (14), Karl Magnus Tveitå (11) og Harald Robstad (17).


Ellers ble det KM-medaljer på Otrautøverne Lydia Frigstad(11). Jenny Feed Lunden(11) og Ingebjørg Refsnes(14). 

For øvrig ble det 2 gull til IL GRY  og IL Vindbjart. KIF, Birkenes og Iveland noterte seg for en gullmedalje hver.


Det er NM i Kristiansand i september og forbundet sine sponsorer stilte med litt ekstra.

Resultater_terrengkarusellen_Hornnes_27042021.pdf

Flere store talenter fikk vist seg fram. I 9-års klassen løp Torje Eieland Eivindson, IL Vindbjart på 1,42min i den 500m lange løypa. Elias Gumpen Engesland(12), IL Gry kom i mål på 1,54min og løp 650m. To år eldre Johannes Engesland fra samme klubb løp på meget sterke 4,25min på den doble distansen. 17-årige Harald Robstad fra Otra IL fikk beste tid i den 2750m lange og svært kuperte løypa.

Blant jentene imponerte nok i særlig grad Tine Birkeland, Otra IL i 13-års klassen. Hun hadde et svært lett steg og løp forholdsvis lett og uanstrengt gjennom sine 1300m på 5,06,9. Nora Eriksen fra Otra IL hadde 2,16,8 på sin 650m, noe som også var meget sterkt for den relativt ferske friidrettsutøveren. Disse to jentene kan nok Otra IL få mye glede av i årene som kommer.Totalt deltok det utøvere fra 8 forskjellige klubber og det var stor stemning med masse premier hos de yngste. Alle fikk både medalje, gymbag, T-skjorte, drikkeflaske, frukt og drikke etter at de kom i mål.0 Kommentar

Trening ute

Postet av Friidrett den 19. Apr 2021

Friidrettstrening i dag mandag 19. april for ungdom 10-14 år går ute, ta da med utesko og tøy!0 Kommentar

trening kl 17.00 avlyst i dag

Postet av Friidrett den 4. Jan 2021

Treninger mandager for 10-14 år er avlyst inntil videre.

0 Kommentar

Jentene imponerte stort i terrengløpet under Otratrippelen!

Postet av Friidrett den 5. Nov 2020

Det ble definitivt jentenes dag under terrengløpet onsdag kveld. De noterte seg for hele 4 løyperekorder. Heidi Hauan satte en imponerende ny rekord i seniorklassen med 36,42min og forbedret den gamle rekorden med over 4 minutter. Det er imponerende av en veteran! Langveisfarende Ada Stokkeland presterte også ny rekord i 13-års klassen og slo Unni Tveitå sin gamle rekord med et halvt minutt og fikk 41,45. Også kusinen Emelia Tveitå mistet sin rekord. Ny rekordholder er 15-årige Marte Undeland Heisel med 42,26. 17-årige Amalie Frigstad forbedret sin personlige rekord med et knepent sekund til 38,31min og dermed ny rekord. Dessverre fikk hun mageproblemer i sluttfasen av løpet, noe som nok hindret en bedre tid.

Men den som kanskje imponerte aller mest var unge lovende 2010-modellen Lydia Frigstad. I sin debut i Otratrippelen knallet hun til med fantastiske 52,14min. Ja, dere hørte riktig. Godt under timen av en debutant fra Iveland! Da hun kom inn mot mål måtte funksjonærene nærmest klype seg i armen for å avgjøre hvorvidt det virkelig var hun som stormet inn mot mål. Det er ikke rart hun var sliten og måtte sette seg ned etter målpassering. Etterpå kunne hun kose seg med saft, berlinerbolle og en velfortjent pose med popcorn!

Av de yngre jentene vil vi også berømme søstrene Jorunn og Ingebjørg Refsnes for gode prestasjoner. De har ofte vært å se underveis på sine treningsturer og nå fikk de vise frem flott fremgang. Dere er flotte representanter for Otra IL.

Av guttene må vi nevne vinneren, Harald Robstad, som presterte 33.05min. Karl Magnus Tveitå gjorde også et godt løp med 42,46min i 10-års klassen og hadde dagens desidert raskeste avslutning uansett alderklasse. 

Resultatlisten ligger på friidrettssiden.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline