Sjokkresultater av Mathias Michelet Bredesen!

Postet av Olav Magne Tveitå den 9. Mar 2020

Mathias gikk inn mot dette mesterskapet med forhåpninger om medalje på 60m. Han var tross alt rangert som nr 3 i forkant. Det var imidlertid tett som hagl med løpere omtrent på hans nivå. Persen var 7.27 og det var 9 løpere mellom 7.26 og 7.30. Han kunne fort havne utenfor hele finalen.

Han måtte dermed gi alt i forsøket. Det gjorde han til gagns. Tiden ble 7.21, pers, og beste tid av alle i forsøket! I finalen kapret han sølvet med 7,26. Gullet gikk på 7.24 sek og han var da ca 20cm bak vinneren.

Søndagen var det klart for 200m. Her måtte han være glad bare han gikk til finalen. Nok et maksløp måtte til. Det ble kjempepers med 22.72sek i forsøket og det var delt bestetid i innledende runde. I finalen tangerte han denne tiden, noe som holdt til sølv. Den gamle persen var 23.09 og han utbrøt etter forsøket at i dag ble han ikke stiv. Slik er det å være i form!

2 sølvmedaljer i hans første UM innendørs lar seg absolutt høre! Otra IL gratulerer.

Vi takker våre sponsorer: Evje og Hornnes sparebank, EES, Odde Sagbruk, Europris, KIWI og Setesdal bilruter