J-13: God innsats, men tapte TV-kampen mot Donn 2

Postet av Fotball den 30. Mai 2019

Donn-jentene var flinke til å hjelpe hverandre i forsvar, slik at overmakten ofte blei litt for stor for Otras spillere. Foto: Geir Daasvatn

Otra Jenter-13 tapte 2-4 mot Donn 2 i kampen på EHbanen onsdag kveld som Fvn.no sendte direkte på nettet. Jentene spilte med stor innsats. Byjentene fra Donn hadde et litt mer kontrollert pasningsspill, og vant fortjent 4-2.

Donn åpnet kampen best, og presset Otra bakover i banen. De fikk to litt heldige mål ganske tidlig i 1. omgang. Otra kjempet seg sakte men sikkert inn i kampen igjen. Emma Hellesmark reduserte til 1-2 med et kontant skudd fra kort hold rett før pause.

I 2. omgang hadde Otra en sterk periode, der de dominerte kampen. Ina Bjorå klarte å putte inn utligningen til 2-2. Etter dette prøvde Otra å flytte flere spillere framover i banen, og jaktet et seiersmål. I stedet kontret Donn inn to mål mot slutten av oppgjøret.

Donn-jentene hadde som alt sagt et litt bedre pasningsspill seg imellom enn hva Otra klarte å få til. På den andre siden kjempet Otra-jentene veldig bra, og kampen var derfor jevnspilt og tøff lenge. Otra hadde også flinke enkeltspillere som utmerket seg positivt. Kampen var veldig oppløftende sett fra hjemmelagets side, bortsett fra at det gjerne skulle blitt igjen ett poeng eller tre på Evje. Men honnør til Donn 2 som alt i alt var det beste laget, og kunne ta med tre fortjente poeng hjem til Kristiansand.

Synnøve Kjetså Homme. Foto: Geir Daasvatn