2 nye ærespriser i Otra IL

Postet av Friidrett den 29. Apr 2022

I forbindelse med skigruppa sin premieutdeling torsdag kveld, ble det også delt ut to ærespriser til et par trofaste slitere i Otra IL.

Dette er et par priser som ble vedtatt i desember 2021, men den rette anledningen til å dele ut kom ikke før nå. Bedre sent en aldri :)

På vegne av hovedlaget møtte nestleder Linn Moseid opp med diplomet som beviser æresprisen, og en bukett til de to hedersgjestene.

Ærespris 1

Gikk til Scott Kjetså.

Styret har vedtatt å gi deg ærespris i Otra IL. Gjennom mange år har du vært aktiv innen flere idretter, mangeårig trener for fotball og håndball, og du er en aktiv dugnadsmann i mange idretter og stiller opp når det trengs. Du legger og ned mange timer som løypekjører. Nå også på Høgås.

Med dette vil me vise at me setter pris på deg, og innsatsen din for Otra Idrettslag.

Ærespris 2

Gikk til Egil Bjorå

Styret har vedtatt å gi deg også ærespris i Otra IL

Du er ein aktiv utøver innen ski, fotball og sykkel, og du har hatt fleire styreverv i en årrekke. For sykkel, fotball og Otra tur og løypeservice. I sykkelgruppa var du leder fra 2014 til 2021. Du har vært aktiv med dugnadsinnsats på arrangement i flere grupper.

Du er jo en kjent bedriftsleder som er engasjert og en stor bidragsyter med sponsormidler. Otravasken er jo kjempebra og viktig for Otra IL

Med dette vil me vise at me setter pris på deg, og innsatsen din for Otra Idrettslag. 

Det var ca 40 personer tilstede under overrekkelsen, og disse ble da delt ut til stor jubel og trampeklapp.