Otratrippelen

Postet av Friidrett den 30. Aug 2022

Er det noen som føler seg kallet til å videreføre Otratrippelen?  

Den har vært arrangert 10 ganger og har hatt over 60 deltagere. De siste årene har deltagelsen imidlertid vært fallende med 36 deltagere siste år. I utgangspunktet var den ment som et tiltak både for unge og gamle slik at de unge kunne konkurrere mot de eldre. Dette var fantastisk gøy de første årene, men de eldre forsvant og det ble hovedsakelig for de yngre. Det var også ment som et lavterskel kondisjonstilbud, noe som det i aller høyeste grad fremdeles er. Til tross for at deltagelsen har vært mindre, så har faktisk "arbeidsmengden" blitt større. Dette har først og fremst å gjøre med at stadig flere ville gjøre trippelen på egen hånd og det har blitt litt resultatrapportering i hytt og pine, mange avtaler om utlevering av premier,osv. (fremdeles 3 store pokaler stående) Det var enklere å arrangere da hver gren foregikk på en enkelt dag. 

Når det er sagt, så har det vært en fantastisk trivelig gjeng å arrangere for. Det er jo mange av de samme som har gått igjen gjennom 10 år. Det har gitt energi og vært hyggelig å få så mange positive tilbakemeldinger fra flere av dere. Det var også et ønske om å være fleksibel slik at trippelen passet inn i alles planer. Vil takke Geir Magne Feed spesielt for både å ha stilt opp til enhver tid med stoppeklokka og også preparert løyper for oss. Skigruppa fikk noen hundrelapper for dette de første årene, men så var det fort slutt på overskudd for arrangementet. 

Det er best at noen med friske øyne tar tak i dette arrangementet. Jeg har tatt på meg nye engasjement som nå krever at jeg omfordeler tiden litt. Trening friidrett

Postet av Friidrett den 23. Aug 2022

Vi tar nå opp påmelding til friidrettstrening for de som er født 2008-2012. Dersom flere enn 10 utøvere melder seg, så vil vi starte opp fra og med mandag 5/9 kl 17.00 på Hornnes stadion. Dette blir eventuelt fast treningstid inne og ute. De som melder seg må være interesserte i å trene jevnlig. Frist for å melde seg på er mandag 29/8. Dette gjøres til friidrett@otrail.no

Trener vil eventuelt være Anette Tveitå
IDRETTSMERKEPRØVE på Hornnes onsdag 8. juni kl. 1700

Postet av Friidrett den 31. Mai 2022

IDRETTSMERKEPRØVE på Hornnes onsdag 8. juni kl. 1700 

Mvh OHR2 nye ærespriser i Otra IL

Postet av Friidrett den 29. Apr 2022

I forbindelse med skigruppa sin premieutdeling torsdag kveld, ble det også delt ut to ærespriser til et par trofaste slitere i Otra IL.

Dette er et par priser som ble vedtatt i desember 2021, men den rette anledningen til å dele ut kom ikke før nå. Bedre sent en aldri :)

På vegne av hovedlaget møtte nestleder Linn Moseid opp med diplomet som beviser æresprisen, og en bukett til de to hedersgjestene.

Ærespris 1

Gikk til Scott Kjetså.

Styret har vedtatt å gi deg ærespris i Otra IL. Gjennom mange år har du vært aktiv innen flere idretter, mangeårig trener for fotball og håndball, og du er en aktiv dugnadsmann i mange idretter og stiller opp når det trengs. Du legger og ned mange timer som løypekjører. Nå også på Høgås.

Med dette vil me vise at me setter pris på deg, og innsatsen din for Otra Idrettslag.

Ærespris 2

Gikk til Egil Bjorå

Styret har vedtatt å gi deg også ærespris i Otra IL

Du er ein aktiv utøver innen ski, fotball og sykkel, og du har hatt fleire styreverv i en årrekke. For sykkel, fotball og Otra tur og løypeservice. I sykkelgruppa var du leder fra 2014 til 2021. Du har vært aktiv med dugnadsinnsats på arrangement i flere grupper.

Du er jo en kjent bedriftsleder som er engasjert og en stor bidragsyter med sponsormidler. Otravasken er jo kjempebra og viktig for Otra IL

Med dette vil me vise at me setter pris på deg, og innsatsen din for Otra Idrettslag. 

Det var ca 40 personer tilstede under overrekkelsen, og disse ble da delt ut til stor jubel og trampeklapp.