Medlemskontingenten 2019

Postet av Otra IL den 17. Apr 2019

175 medlemmer har enda ikke betalt sin medlemskontingent på kr 100,- til Otra IL.

Det er egentlig ikke så verst i april :)

Av de 175 så er det 12 som er ny-innmeldte i løpet av våren, og da 163 som ble fakturert på hovedforfall i februar. Grunnen til at menge av disse ikke har betalt skyldes nok følgende grunner:

1. Har ikke fått varsel - Veldig mange har ikke oppdatert sine kontaktopplysninger i Min Idrett, krav og varsel sendes ut på e-post til alle medlemmene. Pga de nye personvernlovene har ikke klubben anledning til å endre primere e-postadresse til medlemmene i Min Idrett lenger, dette må medlemmet logge inn å foreta selv.

2. Har sluttet/flyttet/ønsker ikke å være medlem lenger - Dersom du ikke er aktiv i idrettslaget er det ingen plikt å være medlem. Alle som betalte for 2018  er fakturert, så sant de ikke har meld seg ut. Det er nemlig medlemmet selv som må melde seg ut av idrettslaget, klubben har ikke anledning til å stryke medlemmer før de er skyldig to års kontingent. Det er heller ingen automatikk at du blir utmeldt av idrettslaget, om du f.eks slutter i håndball eller ski gruppa. For alt skigruppa vet, er du kanskje aktiv i sykkelgruppa. Utmeldelse må skje skriftlig til hovedlaget, epost er tilstrekkelig (post@otrail.no) Dette har stått på hver eneste faktura som er sendt ut siden 2004...

3. Ikke alle i familien er samla på en profil i Min Idrett - I min idrett kan en foresatt legge til familiemedlemmer og således administrere og betale kontingenter for disse. Baren er lett å legge til, men når det kommer til ektefeller, foreldre og voksne over 18 år, må det sendes en forespørsel til det aktuelle medlemmet, som da må logge inn å godkjenne forespørslene (omtrent som Facebook, og det får dere jo til..... )

4. Samlet flere på samme pdf faktura - Mange syns det er tungvint med disse lange KID nummerene, og skal være lure med å betale for flere på en faktura, eventuelt taster feil KID i farten. I de aller fleste tilfellene, så vil bare den ene betalingene godkjennes, og overskytende beløp refunderes til betalers konto. Da vil kun den som "eier" KID nr sin betaling bli registret.


Nå som daglig leder skal ta seg en liten påskeferie, håper han når han kommer hjem at mange har logget inn på Min Idrett å sjekket dette, og da betalt for seg og sine :)

Eventuelt kan en også gjør opp med å overføre kr 100,- direkte til Otra ILs konto 2901.20.00705 eller Vipps til Otra IL # 106253


God Påske 

mvh

Tony Halsall
Medlemskontingent 2019

Postet av Otra IL den 24. Jan 2019

Far og sønn Bjorvand er enda stolte betalende medlemmer, selv om det er lenge siden de har hatt håndballdrakta på.Det nærmer seg fakturering av medlemskontingenten i Otra Idrettslag for 2019. Denne faktureres i Min Idrett ca 1. februar og alle som ikke skriftlig til Otra IL hovedlag har meldt seg ut faktureres automatisk til alle betalende medlemmer i 2018.

Dersom du vil slippe faktura i Min Idrett, kan du også betale med Vipps (#106253), direkte til Otra IL's konto i Evje og Hornnes Sparebank (2901.20.00705) eller med kort/kontant på Otrakontoret i Otrahallen.

Medlemsavgiften for 2019 er kr 100,- pr enkeltmedlem, dette er den laveste avgiften vi kan ta i følge Norges Idrettsforbund sine regler.

Medlemmer som ikke ønsker å melde seg ut må gjøre det skriftlig, e-post er tilstrekkelig (post@otrail.no)